Dienos receptas
Jautiena Raudonas vynas Alyvuogių aliejus Pievagrybiai
Dienos receptai
Jautienos steikas
Alyvuogių aliejus: 2 valg. šaukštai
Jautienos išpvoja: 720 g.
Svogūnai: 2 vnt.
Česnakas: 2 skilt.
Pievagrybiai: 200g.
Pomidorų pasta: 2 arbat. šaukšteliai
Miltai: 2 arbat. šaukšteliai
Raudonasis sausas vynas: 250 ml
Jautienos sultinys: 375 ml

Kaip gaminti
Orkaitę iš anksto įkaitinkite iki 180°C.
Keptuvėje įkaitinkite 1 valgomąjį šaukštą aliejaus. Prieskoniais pagardintą jautieną apkepkite po porą minučių iš kiekvienos pusės. Sudėkite į kepimo skardą ir kepkite orkaitėje 5 minutes.
Į tą pačią keptuvę supilkite likusį aliejų ir 5 minutes pakepinkite susmulkintą svogūną. Įmaišykite pomidorų pastą ir vyną. Supilkite vyną ir sultinį ir leiskite užvirti. Sumažinkite temperatūrą ir troškinkite 5-6 minutes. Galite pagardinti mėgstamais prieskoniais. Keptuvę nuimkite nuo ugnies sudėkite jautieną, kad sušiltų padaže. Skanaus!

 

Komentarai
Jūsų komentaras
Vardas:
 
Komentaras:
 
Akcija
Šiuo metu vykdomos akcijos.
Kviečiame peržiūrėti pasiūlymus
Apklausa
Ar jau paragavote "Lokio legendos" gaminių?
Taip, paragavau
Ne
Mačiau, bet neparagavau
Nieko apie tai negirdėjau

 
 
Naujienos
Naujienlaiškis